Dineren in het donker


Dineren in het donker

In de gemeente de Marne ligt het donkerste stukje Nederland op het vasteland. Dat is een groot goed en dat wil de gemeente graag uitdragen. De gemeente en Van der Glas Milieuadvies organiseren tijdens de Nacht van de Nacht op 25 oktober een diner in het donker. Laat uw zintuigen prikkelen en ervaar hoe het is om volledig gehuld in het donker te dineren. Bij het natafelen wordt gevraagd hoe de gasten de duisternis hebben beleefd en hoe ze donkerte in hun gemeente willen stimuleren. Inwoners van de gemeente de Marne worden van harte uitgenodigd voor deze unieke culinaire ervaring.

Wat kunt u van ons verwachten?

Een driegangendiner met wijnarrangement. Lokale en seizoensgebonden groenten en producten vormen de basis van de gerechten.

Wat?                     Dineren in het donker
Wanneer?          Zaterdag 25 oktober
Waar?                   Buitenplaats Noordkust
Hoofdstraat 83 Pieterburen
Aanvang diner  18:30 uur (afronding 20:30 uur)               
Kosten                 € 30, - per persoon

Deelname

Voor deelname aan dit smakelijke avontuur stuurt u zo spoedig mogelijk maar uiterlijk donderdag 23 oktober  een reserveringsmail naar s.berkepas@gmail.com met daarin uw naam, het aantal personen dat deelneemt aan het diner, uw voorkeur voor alcoholisch of non-alcoholisch of vegetarisch.  Er is plaats voor maximaal 30 personen. Geef u daarom snel op!

Uitwaaien

Na afloop van het diner is er nog de mogelijkheid om de duisternis en de stilte te beleven door een wandeling te maken naar de kwelders en de zeedijk onder begeleiding van een gids. Deze activiteit wordt georganiseerd door het Groninger Landschap in het kader van de Nacht van de Nacht.